REVIT-tekenaar

Omschrijving
Voor een project in Gelderland zoeken we een enthousiaste 3D ontwerper civiele constructies. Als REVIT tekenaar van civiele constructies ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het 3D ontwerp en het afstemmen tussen de verschillende disciplines t.b.v. engineering en uitvoering in verschillende bouwfases. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor in- en externe ontwerp zaken.

Functie eisen
Je hebt een vakgerichte civiele opleiding op HBO-niveau afgerond, en 2 tot 3 jaar ervaring in 3D-ontwerp en realisatie van civiele projecten is een vereiste. Wij bieden je de mogelijkheid aan de slag te gaan bij een grote, toonaangevende partij in Noord-Holland.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sjors Janssen, 06 15 89 54 53 of sjors.janssen @homforto.nl

Constructeur Civiel

Omschrijving
Als constructeur werk je ontwerpen uit voor constructies binnen infrastructurele projecten, je rekent ze door en je toetst de constructies. Het gaat vaak om grote projecten bij onze klanten met daarbij viaducten, tunnels / onderdoorgangen en kademuren.
Daarnaast adviseer je onze klanten en controleer je door anderen opgestelde rapporten en tekeningen grondig. Tevens stel je projectdocumenten op en stuur je tekenaars aan. De uitvalbasis voor jouw werk zal veelal de locatie van de klant zijn.

Functie eisen
Beschik jij tenminste over een afgeronde hbo-opleiding civiele techniek en heb je enige jaren ervaring als constructeur? Ben jij daarnaast communicatief vaardig, een teamplayer, analytisch, accuraat en creatief? Dan willen wij graag het gesprek met jou aangaan.

Voor verdere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sjors Janssen, 06 15 89 54 53 of sjors.janssen @homforto.nl

Hoofdconstructeur tijdelijke constructies

Omschrijving
In deze functie ontwerp, bereken, dimensioneer en detailleer je een of meerdere constructiedelen of ontwerpen die door het hele land uitgevoerd kunnen worden. Je bedenkt prijs- en kwaliteitstechnisch concurrerende alternatieven.
Onder begeleiding van de ontwerpleider stel je offertes op, stuur je 1-5 ontwerpers/tekenaars aan, stelt hun werkzaamheden vast en coördineert de wijze van uitvoeren. Daarnaast controleer je de  door je collega’s en opdrachtgever aangeleverde materialen. Ook onderhoud je in- en externe contacten.

Functie eisen
Onze klant is een grote aannemer midden in het land. Spreekt het profiel je aan, beschik jij tenminste over een afgeronde hbo-opleiding civiele techniek en heb je minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie? Dan maken we graag kennis met je!

Voor verdere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sjors Janssen, 06 15 89 54 53 of sjors.janssen @homforto.nl

Adviseur Geotechniek

Omschrijving
Wij zoeken een ervaren Adviseur Geotechniek die de uitdaging aan wil gaan om deel te nemen aan de realisatie van ambitieuze projecten op het gebied van Havens en Infrastructuur. Wij bieden jou een functie waarin je kan optreden als aanspreekpunt voor de geotechnische aspecten voor een of meer van onze (grote) infrastructurele projecten en aanbestedingen in opdracht van onze klanten, afgewisseld met korter advieswerk.
Ontwerpen van grond kerende constructies zoals bouwkuipen en kademuren, behoren naast het specificeren en interpreteren van grondonderzoek tot de werkzaamheden. Veelal houd je je ook bezig met het aansturen en begeleiden van minder ervaren geotechnische collega’s en constructeurs.

Functie eisen
Als je beschikt over een academisch werk- en denkniveau  met een  afgeronde HBO of WO opleiding bij voorkeur in de richting van civiele techniek en minimaal 5 tot 10 jaar relevante ervaring hebt als geotechnisch specialist, dan willen wij graag met je kennismaken.
Gedreven om met een grote mate van zelfstandigheid in multidisciplinaire teams werkzaam te zijn en samen te werken met constructeurs, planners, werkvoorbereiders en projectmanagers en goede communicatieve vaardigheden, beschouwen wij als vanzelfsprekendheid.
Uiteraard ben je deskundig en blijf je graag op de hoogte van ontwikkelingen binnen het vakgebied en bijbehorende tools, normen en richtlijnen.

Voor verdere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jaap Hagenaar, 06 24 88 31 13 jaap.hagenaar@homforto.nl

Ontwerpleider Civiel

Omschrijving
Wij zijn op zoek naar een assertieve, stressbestendige projectleider voor verschillende relaties van Homforto. Als projectleider heb jij de leiding over het ontwerpdeel van het project en ben je verantwoordelijk dat de engineering wordt gedaan volgens de afgesproken normen, uitvoeringseisen en specifieke eisen van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij er voor dat er binnen tijd, kwaliteit en budget van het project wordt gewerkt. Jij en jouw team van interne en externe ingehuurde ontwerpers  werken intensief samen met projectleiders uitvoering  aan de uitdagende en  integrale projecten die Homforto voor klanten uitvoert.  Je hebt in deze functie veel te maken met de uitvoering en je bent hierin het eerste aanspreekpunt.

Functie eisen
-Afgeronde HBO/WO opleiding Civiele Techniek.
-Minimaal 10 jaar relevante werkervaring met infrastructurele werken, waarvan enkele jaren als projectleider of leidinggevende.
-Inhoudelijke en procesmatige kennis van civiele betonbouw.

Ben jij naast zelfstandig ook een echte teamspeler en zie jij het als een uitdaging om Homforto op de kaart te zetten?  Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.

Voor verdere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sjors Janssen, 06 15 89 54 53 of sjors.janssen @homforto.nl

Hoofdconstructeur Civiel

Omschrijving
Als Senior Constructeur ben je verantwoordelijk voor het maken van (complexe) constructieberekeningen en het geven van advies en begeleiding binnen de organisatie op ontwerpgebied.
In deze uitdagende functie begeleid je de constructeurs en ben je verantwoordelijk voor het opstellen van uitgangspunten en het bepalen van de constructieve randvoorwaarden voor berekeningen in tender- en realisatiefase.
Het in kaart brengen van ontwerprisico’s en het bedenken van ontwerpoplossingen vormen een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Uiteindelijk ben jij verantwoordelijk voor het bewaken van de voortgang van het ontwerpproces en van de op te stellen ontwerpdocumenten.

Functie eisen
Wij zoeken collega’s die maakbare constructies ontwerpen en nauwe betrokkenheid met de uitvoering hiervan op prijs stellen.
Verder verwachten wij dat je de opleiding Civiele Techniek aan de Hogeschool of Universiteit met goed gevolg hebt afgesloten en minimaal 10 jaar werkervaring hebt in de civiele betonbouw. Ervaring met geldende rekensoftware is een vereiste.

Voor verdere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jaap Hagenaar, 06 24 88 31 13 jaap.hagenaar@homforto.nl