Twijfel je over starten als zzp-er? 
Met voldoende passie voor het civiele vak en een flinke dosis doorzettingsvermogen zijn veel mensen je voorgegaan!  Een veranderende markt eist voortdurende flexible inzet. Als zzp-er spring je precies in het ontstane gat: je biedt daar waar nodig professionele ondersteuning. Dat is interessant, omdat je zo bij verschillende bedrijven aan gevarieerde projecten kunt werken. Daarnaast is het door allerlei fiscale voordelen financieel aantrekkelijk om als freelancer te werken.

Samen werken aan mooie plannen
Door ons uitgebreide netwerk is er regelmatig en interessant werk via ons te krijgen. Uit een grote groep professionele freelancers worden afhankelijk van de aard van de opdracht teams samengesteld. Je werkt dus vaak met anderen samen. Bij grote projecten stellen we teams samen waarin we samen optrekken. Bij kleinere projecten bemiddelen we tussen opdrachtgever en zzp-er. Na een goede match werk je dan zelfstandig en vaak op locatie.

Wat doet Homforto
In eerste instantie bemiddeld Homforto tussen opdrachtgever en opdrachtnemer (de zzp-er). Na een goede bemiddeling zorgen we voor een goed contract met voldoende zekerheden en tijdige betalingen.
Inmiddels hebben veel zzp-ers de weg naar ons gevonden. Dat betekent ook dat we je in contact kunnen brengen met andere disciplines en deskundigen. Mocht je tijdens je klus tegen zaken aanlopen waar je niet uit komt dan is via ons altijd iemand te vinden die de gewenste kennis kan leveren. Daarnaast organiseren we interessante vakdagen en bijeenkomsten. We zijn een gedreven en professionele groep mensen die samen aan mooie projecten werken! Kijk rustig rond op onze site of neem contact met ons op!